Coaching

Fogalmak

Coaching

A coaching során különböző eszközökkel, modellekkel, képekkel, tranzakcióanalízis eszközeivel, NLP (neurolingvisztikus programozás) és rendszerállítás módszereivel dolgozunk. A folyamat jövőbe mutató, mert a jelen élethelyzetre és a jövő megoldásaira koncentrál, a múlttal csak érintőlegesen foglalkozik. Segítség lehet új viselkedési formák, új szokások kialakításában, nézőpont megváltoztatásában. Lehet rövid, közép és hosszú távú az együttműködés. 

Tanácsadás

Jellemzője a képzett tanácsadó részvétele. A folyamat lehetőséget biztosít , hogy a kliens fejlessze önismeretét, felfedezhesse lehetőségeit, és változást kezdeményezzen.
(Dr. Móré Mariann előadása, Debreceni Egyetem, 2009)

Általában alkalmi jellegű találkozásokra, beszélgetésekre kerülhet sor, változó gyakorisággal.

Mentorálás

A mentor egy olyan segítő foglalkozást végző személy, aki a tapasztalataival segíti céljai elérésében. Segít meghatározni a célt, és végig kíséri az úton, emiatt hosszabb távú együtt működést feltételez. Magában foglalhatja a folyamat elindításának segítését és a nem megfelelő irány megváltoztatását, a kontrollt.

wingwave® coaching

wingwave® coaching egy speciális coaching eszköz, ami egyesíti az NLP-t, Omura-féle izomtesztet, avagy ujj gyűrű tesztet és az EMDR-t, vagyis a bilaterális stimulációt. Közvetlenül az érzelmi aggyal, vagyis a limbikus rendszerrel dolgozunk éber állapotban. Nagyon kellemes eljárás mind az ügyfélnek, mind a coach-nak, mert nagyon kevés beszéddel jár, azonban nagyon hatékony. Munkám során folyamatosan használom, beépítve a folyamatokba.

Ajánlatok

Az első konzultáció

nettó 15.000 Ft/óra

  • coaching
  • szupervizió
  • privát mentorálás
  • tanácsadás
  • wingwave® coaching
  • facilitálás, kiscsoportos coaching
  • előadás tartása bármely említett témában
  • oktatás

A vállalati órabér egyénileg kerül meghatározásra.

Privát online szuperintenzív coach oktatás:
990.000 HUF+áfa

Érdekelnek a részletek!

alkalmazott coaching akadémia logó