New

EVE COACH

Coach & Mental Trainer

 

Ki vagyok

és mivel foglalkozom?

Az, hogy a mindennapokban hogyan érezzük magunkat a bőrünkben elsősorban a nézőpontunkon múlik. A nézőpontunk pedig a mentális, szemléleti, lelki beállítottságunkon, beállításainkon. Az E v e C o a c h – szimbólum ezt a több síkon elérhető egyensúlyt jelképezi.

Eddigi munkáimat tekintve tíz éve foglalkozom önfejlesztéssel és mentorálással. Sport, üzleti, életvezetési coachként, wingwave coachként, tanácsadóként illetve mentál trénerként dolgozom.

Munkáim során – a fentiek mellett – tapasztalatot szereztem még management technológiában, privát és marketing kommunikációban, emberek és csoportok motiválásában és vezetésében, nyilvános előadások megtartásában (akár több ezer ember előtt is), értékesítésben.

Megszoktam, hogy különböző nemű, korosztályú, értékrendű emberekkel dolgozom együtt.

Ha úgy érzi:

– változtatni szeretne a munkahelyén, a magánéletében,
– életmódváltásban gondolkodik,
egy boldogabb, teljesebb,
– kiegyensúlyozott életet valósítana meg
– szeretne végre célokat kitűzni és elérni azokat
– szeretné megtanulni a belső és külső konfliktusokat kezelni az életében
– nagyobb önbizalomra, önbecsülésre vágyik
– szeretné felfedezni saját értékeit és tisztán látni Önmagával kapcsolatban
– szeretné észrevenni a lehetőségeket
– szeretné kihozni a maximumot a körülményeiből, önmagából és a lehetőségeiből
– hobbistából versenyzővé szeretne válni
– ha versenyzőként mentális
– képességeinek fejlesztése a cél
– ha szeretne a kiégés jeleivel sikeresen megküzdeni
– szeretné a stressztűrő, kudarctűrő képességét fejleszteni
– elégedett lenni önmagával
– lelki és mentális egészségmegőrzésben gondolkodik

akkor keressen bizalommal!

Mentorálás

A mentor egy olyan segítő foglalkozást végző személy, aki a tapasztalataival segíti céljai elérésében. Segít meghatározni a célt, és végig kíséri az úton, emiatt hosszabb távú együtt működést feltételez. Magában foglalhatja a folyamat elindításának segítését és a nem megfelelő irány megváltoztatását, a kontrollt.

Tanácsadás

Jellemzője a képzett tanácsadó részvétele. A folyamat lehetőséget biztosít , hogy a kliens fejlessze önismeretét, felfedezhesse lehetőségeit, és változást kezdeményezzen. (Dr. Móré Mariann előadása, Debreceni Egyetem, 2009) Általában alkalmi jellegű találkozásokra, beszélgetésekre kerülhet sor, változó gyakorisággal.

Coaching

A coaching során különböző eszközökkel, modellekkel, képekkel, tranzakció-analízis eszközeivel, NLP (Neurolingvisztikus programozás) és rendszerállítás módszereivel dolgozunk. A folyamat jövőbe mutató, mert a jelen élethelyzetre és a jövő megoldásaira koncentrál, a múlttal csak érintőlegesen foglalkozik. Segítség lehet új viselkedési formák, új szokások kialakításában, nézőpont megváltoztatásában. Lehet rövid, közép és hosszú távú az együttműködés. 

WingWawe® coaching

wingwave coaching egy speciális coaching eszköz, ami egyesíti az NLP-t, Omura-féle izomtesztet, avagy ujj gyűrű tesztet és az EMDR-t, vagyis a bilaterális stimulációt. Közvetlenül az érzelmi aggyal, vagyis a limbikus rendszerrel dolgozunk éber állapotban. Nagyon kellemes eljárás mind az ügyfélnek, mind a coach-nak, mert nagyon kevés beszéddel jár, azonban nagyon hatékony. Munkám során folyamatosan használom, beépítve a folyamatokba.

Mikor használjuk?

  • kreativitás és ötlet coaching
  • sport coaching
  • teljesítmény coaching
  • színész és fellépés coaching
  • testkép coaching
  • függőség coaching

Az első alkalommal megismerkedünk egymással, a coaching fogalmával, a céljával és kialakítjuk a lehetséges, hatékony együttműködés kereteit.

Amennyiben a tudásom, ajánlatom, személyem szimpatikus az Ön számára, megegyezünk az árban és szerződünk a folyamatra.
Külföldi ügyfeleket, vagy vidéki ügyfeleket skype-on is vállalok.

AC AKADÉMIA

Amennyiben van benned elköteleződés a szakma iránt és szeretnél komlplex tudással rendelkezni a coaching területén, várlak szeretettel az iskolámban, az Alkalmazott Coach Akadémián (Aacademy of Applied Coaching, AAC).

A tanfolyam megnevezése Összefoglalt Alkalmazott Coach Oktatás.

Mit takar pontosan

az elnevezés?

Összefoglalt, avagy megtalálható benne mind az életvezetési (life), üzleti és vezetői (business és executive), sport coaching és pszichológiai – csak elméleti- alapok, egyéni és kis csoportos coaching technikák.
Alkalmazott, avagy gyakorlati alapú. A 105 óra elmélet mellett 50 óra helyszíni és 50 óra privát gyakorlatot tartalmaz a tanterv.
Coach Oktatás, vagyis nem pszichológus, terapeuta, tanácsadó, hanem coach leszel.

Végül pedig segíthetek felépíteni a coach karriered, ha ilyen jellegű együttműködésben és hosszú távon gondolkozol Velem.

 

Tantervről, részletekről személyesen vagy emailben tudlak tájékoztatni.

Ár: bruttó 590.000 HUF, amely mind a 4 modult együtt tartalmazza.

 

Kedvezmények:

-Beszámításra kerülnek az eddigi tanulmányaid. Bármely modulból van érvényes okleveld, az ebben az iskolában 100.000 HUF kedvezményt jelent számodra.

-Amennyiben felnőttoktatásban legalább 3 év tapasztalattal rendelkező pedagógus vagy andragógus vagy, úgy szintén 100.000 HUF kedvezményt kapsz.

– Előjelentekzés esetén 59.000 HUF a kedvezményed.

 

A kedvezmények nem összevonhatók.

 

www.evecoach.com
+36703212711

Elhagyta már a szád az a szóösszetétel, hogy “minden férfi”, “minden nő”? Megcsömörlöttél már a sok társkereső oldalon talált (vagy inkább tálalt) “lehetőségtől”? Sokszor kapod magad azon, hogy a figyelmed a nem létező magánéleteden van? Állandóan arra szorulsz, hogy a nők/férfiak gondolataid kitaláld, különben nincs semmi magyarázatod arra, miért vagy még mindig egyedül? Amikor pedig egyedül már unalmas, akkor a barátok is beszállnak ebbe a végeláthatatlan és felesleges játékba? Rosszul esik, hogy a legtöbb tréning a párkapcsolatok megjavításáról szól, nem pedig arról, hogyan lehetne Neked is?

Ezt az eseményt az életből merítettem, miután több ügyfelem is kért, hogy segítsek nekik párt találni. Nos, korrektül nem ígértem semmit, viszont értük és miattuk (is) hívtam életre ezt az esemény sorozatot, ami nagyobb rendezvényekbe torkollik – tele jó kiállású, megjelenésre képes és igényes emberekkel.

Kis csoportos coaching alkalomról beszélünk, aminek a témája Te vagy, mint Nő vagy Te, mint Férfi. A csoportokat aszerint válogatom össze, hogy karakterben kik illenek egymáshoz. Igen, ehhez meg kell, hogy ismerjelek. Ennek módját telefonon egyeztetjük.

FELTÉTELEK:

– egyedülálló Nő vagy Férfi vagy
– minőségi magánéletre vágysz
– 33-50+ közötti korosztályba tartozol

KERETEK:

– maximum 8-10+ fő lehet egy csoportban, de csak akkor indul a csoport, ha páros számban vagyunk ÉS
– pontosan fele-fele arányban nő és férfi

Amire számíthatsz: egy kellemes kis csoportos coaching, beszélgetésbe bújtatva. Remélhetőleg Neked is az lesz az élményed, hogy “ez volt az a beszélgetés, aminek értelme is volt”.

Figyelem!
Eddigi tapasztalatok alapján a helyek előre betelnek, így a határidőket nem érdemes elhúzni.

Jelentkezni a lenti űrlap kitöltésével tudsz!

A jelentkezés után privát emailben történik az adatok egyeztetése, majd a részvételi díj megfizetésével lehetőséged van egy privát találkozóra is Velem, hogy megismerkedjünk egymással.

Várlak szeretettel,
Éva

KAPCSOLAT